Niels Destadsbader slaat enorme flater: "Ben afgegaan"
LHX
Niels Destadsbader slaat enorme flater: "Ben afgegaan"
Foto: VRT MAX

Op 26 oktober gaan Niels Destadsbader en Dieter Coppens samen met zes andere bekende mannen uit de kleren om kanker bij mannen onder de aandacht te brengen. Tijdens de repetities liep het even helemaal mis.

Wanneer Niels Destadsbader en Dieter Coppens te gast zijn op MNM, gaat het over hun repetities voor 'Alles in de strijd'. Dieter vertelt dat de groep een oefenshow heeft gedaan voor een klein publiek in Breda.

"We zijn met acht, maar daar waren we opgesplitst in twee groepjes van vier, omdat het podium niet breed genoeg was. Dus wij staan aan de kant en Niels en zijn bende gaan als eerste, ze geven zich helemaal", zegt hij.

Op een bepaald moment moest Niels zijn broek uittrekken. Dat moest met veel schwung gebeuren, zodat de velcro's aan de zijkant volledig los zouden komen. Hij was echter iets te enthousiast.

"Ik zag alle dames voor mij met open mond", aldus Niels. Ik keek naar links, en ik zie mijn vier collega's gieren van het lachen." Toen hij vervolgens naar zijn hand keek, zag hij dat hij óók het broekje onder zijn broek vast had. "Ik stond helemaal in mijn nakie."

"Ik had gelukkig nog een hoed, die was normaal voor het einde van de show", vervolgt hij. "Ik heb gewoon mijn hoed naar gebracht en ik ben afgegaan, letterlijk en figuurlijk."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.