Niels Destadsbader overdonderd door bijzonder mooi nieuws van Laura Tesoro
COS
Niels Destadsbader overdonderd door bijzonder mooi nieuws van Laura Tesoro
Foto: GoPlay

Laura Tesoro maakt dit jaar kans op de 'Zomerhit'-trofee. Ze is genomineerd met haar nieuwste nummer 'BAD ain't that BAD'.

Net als heel wat andere genomineerden passeerde Laura Tesoro een tijdje geleden bij Niels Destadsbader voor de 'Zomerhit Confessions'. Ze hadden het ook over de liefde. Niels en Laura blijken erg close, want vijf jaar geleden was Niels een van de eersten aan wie Laura groot nieuws vertelde.

"Ik weet nog dat wij vijf jaar geleden iets gingen eten en jij zei tegen mij: 'Ik heb iemand leren kennen. Ik denk dat ik verliefd ben.'", vertelt Niels. "Ja, dat is waar", lacht Laura. De zangeres had het natuurlijk over haar vriend Jordan. Niels vraagt Laura nog eens te vertellen hoe het begonnen is.

Laura ging in de zomer van 2018 voetbal kijken op groot scherm in Park Spoor Noord. Het was de match België tegen Frankrijk. Laura ging naar de bar voor een cocktail en moest een rij kiezen. "Ik zag een barman staan en dacht: amai, ik ga in zijn rij staan. Echt een heel knappe barman", vertelt Laura.

Laura ging aanschuiven en bestelde een hugo, een aperitief op basis van cava met munt, limoen en vlierbloesem. "Maar hij had dat niet verstaan", zegt Laura. "Hij zegt: 'Duvel?' Ik zei: 'Nee, hugo.' En hij kwam af met een Duvel. Dus ja, slappe lach, we moesten al lachen. Ik denk: amai, wat een schone glimlach."

Uiteindelijk kreeg ze de hugo, Duvel en... zijn nummer. "Ik was een hele avond in zijn rij gaan staan en uiteindelijk had ik zijn telefoonnummer. En ondertussen zijn we vijf jaar verder", aldus Laura Tesoro over haar relatie met Jordan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.