Niels Destadsbader over kinderwens nadat hij voor derde keer peter is: 'Of het stilaan begint te borrelen om zelf vader te worden?'

door: COS
Niels Destadsbader in 'De Ideale Wereld'
Afbeelding bron: VRT MAX

Niels Destadsbader is deze week voor de derde keer peter geworden. Na Georges en Marie is hij nu ook peter van Dré. Zij is het kersverse dochtertje van Nele, de ex van de zanger en presentator.

Niels Destadsbader was zes jaar samen met Nele, waarvan ze vier jaar samenwoonden. Op een bepaald moment voelden ze dat ze als koppel niet helemaal de ideale match waren. Ze gingen uit elkaar, maar zijn altijd goede vrienden gebleven.

"Ik geloof heel hard in het feit dat er aan onze liefde niets veranderd is, de noemer is veranderd", zegt Niels bij Qmusic. "Als je heel veel met elkaar hebt meegemaakt en je hebt zo'n nauwe band, waarin er zoveel vertrouwen is tussen elkaar. Waarom zou je dat allemaal weggooien, als het ook zo kan?"

"Wij zijn eigenlijk heel fier en trots dat het nu zo uitdraait. Zij zijn een heel gelukkig koppel, ze gaan een fantastische mama en papa zijn, want dat zijn ze ook al een keertje. Ik ben superblij en heel trots dat ik er op die manier een deel van mag uitmaken."

Of het na drie petekindjes niet stilaan begint te borrelen om zelf vader te worden? "Het hangt er een beetje van af. Ik heb ze daarnet nog in mijn armen gehad en ze is zo lief dat je denkt: 'Ja, eigenlijk, ik snap het wel.' Maar twee kamers ernaast was er kindje zo hard aan het huilen, was heel de boel aan het afbreken, dan denk je toch ook als je in de lift staat: 'Ik wacht toch nog even.'"