Niels Destadsbader neemt geen blad voor de mond tegen Natalia: "Je bent toch nog niet zo oud dat je dat niet meer weet"
COS
Niels Destadsbader neemt geen blad voor de mond tegen Natalia: "Je bent toch nog niet zo oud dat je dat niet meer weet"
Foto: VTM

Natalia probeert met 'Mom's Day Off' opnieuw een Zomerhit te winnen. In 2007 deed de zangeres dat al eens met het nummer 'Gone To Stay'.

"Wat weet je nog van die bewuste avond? Op een bepaald moment zeggen ze: 'De winnaar van Zomerhit 2007 is... Natalia.' En dan?", vraagt Niels Destadsbader zich af in '50 jaar Zomerhit'. Natalia moet het antwoord schuldig blijven. 

"Was het een verrassing of voelde je het aankomen?", vraagt Niels. "Schat, ik weet dat niet meer", zegt de zangeres. "Je bent toch nog niet zo oud dat je dat niet meer weet", merkt Niels op. "Ik heb wel twee kinderen. Daar verlies je hersencellen mee. Echt. Sorry."

"Ik weet nog, als wij opnames hadden van 'The Voice', dan was jij zwanger en toen vergat jij van alles, omdat je zwanger was. Nu is het omdat je niet kan slapen door de kinderen", lacht Niels. "Die hersencellen zijn kwijt, die zijn weg", zegt Natalia.

Vrijdag komen we te weten wie genomineerd is voor 'Zomerhit'. Natalia hoopt op een nominatie met haar nummer 'Mom's Day Off'. Op 19 augustus komen we te weten wie na Margriet Hermans met 'Lekker Blijven Hangen' met de trofee naar huis gaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.