Niels Destadsbader na zijn overstap naar VRT: "Ik mis VTM nu al"
LHX
Niels Destadsbader na zijn overstap naar VRT: "Ik mis VTM nu al"
Foto: Play4

Eind augustus maakte Niels Destadsbader bekend dat hij van VTM zou overstappen naar VRT. Intussen is hij er al een tijdje aan de slag.

Wanneer Niels Destadsbader te gast is in de podcast '22 minuten stomme vragen', krijgt hij de vraag of hij VTM gaat missen. "Ik mis VTM nu al", luidt zijn antwoord.

"Het is te zeggen, ik mis collega's waar ik het heel goed mee kon vinden", voegt hij eraan toen. "Ik heb zeven ongelofelijk toffe jaren gehad."

Het waren de plannen van de VRT die hem desondanks konden overtuigen om de overstap te maken. "Ze gaan heel veel veranderen, ze gaan veel verjongen. Ze gaan nieuwe dingen doen, heel veel entertainment... Ik kan ook bepaalde dingen doen hier die nog niet meteen klaarlagen bij VTM", aldus Niels.

Een andere factor die meespeelde, was het feit dat Ricus Jansegers, die zijn baas was bij VTM, eerder ook al naar VRT was overgestapt. "De persoon die mij destijds van VRT naar VTM heeft gehaald, die mij al die kansen heeft gegeven, maakt nu de omgekeerde overstap", zegt Niels. "En ik ben hem gevolgd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.