Niels Destadsbader moet zichzelf in de arm knijpen, want dit deed geen enkele Vlaamse artiest hem voor: "Dit is echt niet te geloven"
COS
Niels Destadsbader moet zichzelf in de arm knijpen, want dit deed geen enkele Vlaamse artiest hem voor: "Dit is echt niet te geloven"
Foto: VRT MAX

Niels Destadsbader presenteert deze zomer opnieuw 'Zomerhit'. Hij zal ook optreden, want met Kenny B is hij een van de genomineerden met hun nummer 'Liefs Voor Later'.

'Liefs Voor Later' vinden we deze week niet meer terug in de Ultratop 50, maar wel nog op plaats 11 in de Vlaamse Top 30. In Suriname is het een ander verhaal. Niels Destadsbader en Kenny B, die zelf Nederlands-Surinaams is, kregen zopas fantastisch nieuws te horen vanuit het verre Suriname.

Het nummer van Niels en Kenny is zopas op nummer 1 beland in Suriname. Niels is zo de eerste Vlaamse artiest die dat verwezenlijkt. "Man, man, man. Wie had gedacht dat ik ooit een hit zou scoren in Suriname?", klinkt het vol ongeloof bij Niels in Het Laatste Nieuws.

"Ik wist dat het liedje daar populair is en veel wordt meegezongen. Dat op zich vond ik al gek. Maar dat het nu ook op nummer 1 staat is echt niet te geloven. Dit had ik totaal niet verwacht", aldus Niels na het fantastische nieuws.

Niels vloog eind juni voor een paar dagen naar Suriname om er samen met Kenny de single, die er al vaak op de radio te horen was, te promoten. Ze ontmoetten er zelfs de president van Suriname, Chan Santokhi.

Niels en Kenny namen ook samen een clip op voor hun samenwerking. Om te vieren dat 'Liefs Voor Later' op nummer 1 staat hebben de artiesten besloten om de clip te lossen. "Even in de arm knijpen", laat Niels nog weten op Instagram Stories.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niels Destadsbader (@niels_destadsbader)

Meer nieuws

Meer nieuws

.