Niels Destadsbader maakt zich opvallende bedenking: "Te veel pluimen op mijn hoed"
COS
Niels Destadsbader maakt zich opvallende bedenking: "Te veel pluimen op mijn hoed"
Foto: Play4

Bij MNM starten ze maandag met de 'MNM1000'. Zal Niels Destadsbader opnieuw plekje één kunnen veroveren met zijn nummer 'Verover Mij'?

Toen Niels Destadsbader vorig jaar op nummer 1 belandde, was dat voor de zanger zelf schrikken. "Ik herinner me dat ik net voor Queen ben geëindigd. Het waren misschien net iets te veel pluimen op mijn hoed", zegt Niels bij MNM.

"Ik was natuurlijk vooral gecharmeerd, omdat het de luisteraars zijn die beslist hebben en dat is dan wel weer heel lief. Dat doet wel iets met je. Als je er al in staat, ben je trots. Als je er een paar keer in staat, is dat heel leuk en als je dan helemaal vanboven staat: da's crazy", zegt Niels.

Of hij dit jaar opnieuw op nummer 1 zal staan? "Ik denk dat de kans dat ik mijn titel zal verlengen, vrij klein is", vreest Niels. Anderzijds is 'De Wereld Draait Voor Jou' van Niels en Regi een succes en ook 'Sterker' doet het goed.

"Ik vermoed misschien wel dat we met een ander nummer hoog zouden kunnen binnenkomen. Dat hoop ik ergens wel. Maar tussen hoog staan en op één staan, da's toch een pak hoger, hè", aldus Niels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.