Niels Destadsbader maakt zich droevige bedenking over kinderwens: "Zou heel zware ontgoocheling zijn"
COS
Niels Destadsbader maakt zich droevige bedenking over kinderwens: "Zou heel zware ontgoocheling zijn"
Foto: Play4

Niels Destadsbader heeft al een tijdje een relatie met Julie Bacquaert. Aan een eigen kindje denkt Niels voorlopig nog niet, maar hij zou wel graag vader worden.

Niels Destadsbader maakte er de afgelopen maanden geen geheim van dat hij graag vader wil worden in de toekomst. Met zijn carrière lijkt het vaderschap voorlopig nog moeilijk te combineren. Hij wil immers geen afwezige vader zijn.

Toch is Niels ervan overtuigd dat er in de toekomst wel een kleine Destadsbader zal rondlopen. Al maakt hij zich wel een neerslachtige bedenking in de '22 Minuten Stomme Vragen'-podcast van MNM.

"Het is de dag van vandaag geen evidentie meer om kinderen te krijgen, stel nu dat zou blijken dat ik geen kinderen kan krijgen, dan zou dat voor mij persoonlijk een heel zware ontgoocheling zijn", zegt Niels.

Er zijn natuurlijk genoeg opties. Zo zou hij adoptie zeker overwegen. "Maar da's natuurlijk niet hetzelfde. Stel nu dat ik een vrouw zou hebben die geen kinderen kan krijgen, dan zou ik meteen adopteren", besluit hij.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.