Niels Destadsbader lanceert verrassende videoclip van 'Ik Neem Er Eén': Bekijk 'm hier
COS
Niels Destadsbader lanceert verrassende videoclip van 'Ik Neem Er Eén': Bekijk 'm hier
Foto: CNR Records

Niels Destadsbader zal deze zomer 'Zomerhit' niet alleen presenteren, hij is ook genomineerd. Met 'Ik Neem Er Eén' maakt Niels kan op zijn vijfde 'Zomerhit'-trofee.

Niels Destadsbader heeft de zomer goed ingezet met zijn nieuwe single 'Ik Neem Er Eén'. Het nummer staat hoog genoteerd in de Vlaamse Ultratop en is voor velen dé soundtrack van de zomer. Vanaf vandaag, vrijdag 15 juli, is ook de videoclip van 'Ik Neem Er Eén' eindelijk uit.

In de clip van 'Ik Neem Er Eén' proost Niels Destadsbader op een prachtige zomer. En dat doet hij niet alleen... Om de lancering van zijn nieuwe single te vieren, gaf Niels Destadsbader een heuse singleparty in het Bierkasteel in Izegem.

Via radiozender MNM konden heel wat vrijgezellen een toegangsticket tot het feestje winnen. De gelukkigen mochten niet alleen eentje nemen op Niels zijn kosten, ze maakten ook meteen deel uit van de videoclip van 'Ik Neem Er Eén'.

De reacties zijn alvast heel positief. "Het is een heel mooi videoclip geworden! Leuk dat de fans er deel van uitmaken", lezen we. "Wauw! Superleuke videoclip. Petje af, Niels", klinkt het nog.

Bekijk de videoclip van 'Ik Neem Er Eén' hieronder

Meer nieuws

Meer nieuws

.