Niels Destadsbader laat voor het eerst van zich horen na heisa en zware kritiek
COS
Niels Destadsbader laat voor het eerst van zich horen na heisa en zware kritiek
Foto: VTM

Niels Destadsbader kondigde in de zomer van 2021 zijn overstap naar de VRT aan. Negen jaar lang was hij een van de gezichten van VTM.

Niels Destadsbader kende zijn start in de media in 2009 bij Ketnet. In 2014 nam hij afscheid van de zender en ging hij aan de slag bij VTM als presentator van verschillende programma's. Bij de VRT zou hem hetzelfde te wachten staan.

Niels werd terug aan boord gehaald bij de VRT om nieuwe shiny floor shows te presenteren. Naast 'Zomerhit' en 'Alles in de strijd' zagen we Niels echter nog niet vaak op het scherm. Iets wat op veel kritiek kon rekenen.

De presentator en zanger kreeg het de afgelopen maanden hard te verduren. Er werd opgemerkt dat Niels' contract van 400.000 euro nog niet echt gerendeerd heeft. Zo'n hoog loon vinden anderen dan weer niet te verantwoorden met de ontslagen die afgelopen maand bij de VRT vielen.

Miguel Wiels had er deze week genoeg van en haalde scherp uit. Volgens hem deed Niels er goed aan om zelf niet te reageren. Dat doet hij nu toch impliciet. "Het glas is altijd halfvol", lezen we op Instagram. Een teken dat hij optimistisch blijft.

https://www.instagram.com/p/Cl8_ebDjunh/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.