Niels Destadsbader heeft nieuws dat zijn fans zeker willen horen: "Dat beloof ik"
COS
Niels Destadsbader heeft nieuws dat zijn fans zeker willen horen: "Dat beloof ik"
Foto: VRT

Afgelopen zaterdag was er de eerste aflevering van 'Zomerhit'. Niels Destadsbader en Siska Schoeters zijn opnieuw het presentatieduo van dienst.

Niels Destadsbader beleeft opnieuw een erg drukke zomer. Er zijn de 'Zomerhit'-opnames, maar Niels wordt ook een paar keer bij 'Tien Om Te Zien' verwacht. Daarnaast heeft Niels ook een padelclub waar hij af en toe aanwezig is én is hij ook bezig met nieuwe nummers maken.

Of dat een nieuw album betekent? "Daar zijn we inderdaad mee bezig", zegt Niels aan HLN Showbits. "Dus er komt een nieuw album, een nieuwe plaat. We zijn nog aan het kijken wanneer dat gaat zijn. Het zal ook een beetje afhangen van hoe 'Liefs Voor Later' het blijft doen, denk ik", zegt de zanger.

Een nieuw album, dat zou ook een nieuwe Sportpaleisreeks kunnen betekenen. "Aan het Sportpaleis heb ik mijn hart verloren. Dat gaat er zeker nog van komen", benadrukt Niels.

"Maar eerst nog een paar andere dingen doen. Ik heb nog een paar andere ideeën, maar dat komt er zeker ooit nog van. Wij gaan nog veel in het Sportpaleis staan. Dat beloof ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.