Niels Destadsbader heeft groot nieuws aan te kondigen: "Hard aan gewerkt en eindelijk is het zover"
COS
Niels Destadsbader heeft groot nieuws aan te kondigen: "Hard aan gewerkt en eindelijk is het zover"
Foto: Play4

Het is een drukke week voor Niels Destadsbader. Enkele dagen geleden lanceerde hij zijn nieuwe single 'Ik Neem Er Eén', nu heeft hij weer groot nieuws.

Afgelopen zomer had Niels Destadsbader naast zijn overstap naar de VRT nog bijzonder nieuws: hij zou met een sportief project starten. Niels, een fervent tennisser en padeller, kondigde aan dat hij padelclubs zou gaan openen. Nu is er een belangrijk moment aangebroken.

"De prachtige dag wordt alleen maar plezanter, want ik heb groot nieuws, nieuws waar ik heel trots op ben", vertelt Niels op Instagram Stories. "Het gaat over onze padelclub Viva Padel in Berlaar."

"We hebben er lang, lang over gedroomd. We zijn er lang mee bezig geweest. We hebben er hard aan gewerkt en het is eindelijk zover. Het is van dat. Je kan komen padellen bij ons, vanaf nu zaterdag", laat de zanger en presentator weten.

Met een promofilmpje op zijn Instagrampagina wil hij alvast al zijn fans overtuigen om eens naar de club af te zakken. Iedereen is welkom om te komen spelen of om iets te drinken achteraf.

https://www.instagram.com/tv/CeT9tIIjGZY/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.