Niels Destadsbader geeft ongezouten mening over 'concurrent' Aaron Blommaert
COS
Niels Destadsbader geeft ongezouten mening over 'concurrent' Aaron Blommaert
Foto: VRT

Niels Destadsbader presenteert deze zomer 'Zomerhit' naast Siska Schoeters. Hij zal waarschijnlijk zelf opnieuw meedingen naar de award met 'Liefs Voor Later', een samenwerking met Kenny B.

Als de concurrentie vorig jaar groot was, dan lijkt die deze zomer nóg groter te zullen zijn. Bij Niels Destadsbader zou die concurrentie weleens kunnen komen van de nog jongere garde, waaronder Maksim Stojanac en Aaron Blommaert. Die laatste wordt weleens de 'nieuwe Niels' genoemd.

"Concurrentie zou ik dat niet durven noemen. Maksim en Aaron, als die gasten mij zien, dan zeggen die altijd: 'Wij zijn echt door jou beginnen zingen en we hebben zoveel naar je muziek geluisterd.' Dan vind ik dat wel heel tof dat die jongens nu ook in het Nederlands hun ding doen", zegt Niels aan HLN Showbits.

"Aaron ken ik dan zelf nog heel goed, want die helpen we ook een beetje hier en daar met zijn carrière. Dus ik zie dat zeker niet als concurrentie. Dat is de nieuwe generatie. Ik ben altijd fan geweest van Nederlandstalige muziek en er altijd voor uitgekomen ook. En ik vind het supercool dat dat nu overal is."

"Je hebt ook nog Camille, je hebt ook nog Joris (Metejoor, red.). Er zijn er nog zoveel", stelt Niels vast. Hij ziet het vooral als goed nieuws voor de Vlaamse muziek. "Het zal een mooie 'Zomerhit' worden, dat sowieso."

Meer nieuws

Meer nieuws

.