Niels Destadsbader erg aangedaan: "Niet gedacht dat we nu al uitgezongen zouden zijn"
COS
Niels Destadsbader erg aangedaan: "Niet gedacht dat we nu al uitgezongen zouden zijn"
Foto: VTM

Niels Destadsbader brengt vrijdag zijn nieuwe plaat uit. Op Instagram Stories laat hij elke dag een stukje uit twee liedjes horen aan zijn volgers.

"Vandaag is het een beetje een vreemde dag", klonk het dinsdag op Instagram Stories. "We zijn vanmorgen wakker geworden met heel slecht, onverwacht nieuws. Onze fijne collega Stefaan Fernande, die mee met ons heel wat liedjes schreef, is vanmorgen overleden."

Stefaan Fernande schreef in het verleden al mee aan 'Gloria' en 'Vandaag'. Ook op de nieuwe plaat van Niels staan drie nummers waaraan Stefaan meewerkte. 'Huilende wind' en 'Ik kan niet zonder jou' zijn er twee van. Die liet Niels zijn fans al in preview horen.

"Stefaan kon niet alleen heel catchy melodieën bedenken, hij kon ook ontzettend mooie woorden gebruiken", vertelt Niels. "Stefaan was iemand die altijd heel trots was op wat hij schreef. We zullen ervoor zorgen dat de songs een heel mooie plaats krijgen op onze plaat."

"Merci dat ik van je mocht leren. Al had ik niet gedacht dat we nu al uitgezongen zouden zijn. Hou je goed, kerel", schrijft Niels nog bij een foto van Stefaan op Instagram Stories.

Meer nieuws

Meer nieuws

.