Niels Destadsbader enorm ontgoocheld: "Ik heb het aan mezelf te danken"
COS
Niels Destadsbader enorm ontgoocheld: "Ik heb het aan mezelf te danken"
Foto: Play4

In de tweede aflevering van 'De Slimste Mens ter Wereld' moesten Dorianne Aussems en Niels Destadsbader het opnemen tegen nieuwkomer Wiam. Wiam won met de derde hoogste score ooit: 614.

Niels Destadsbader haalde 'amper' 246 seconden en moest dus de finale tegen Dorianne Aussems spelen. "Ik moet er efkes terug inkomen. Ik ben een beetje ontgoocheld in mezelf, maar dat komt straks wel goed", klonk het voor de finale bij de zanger.

De finale lijkt in het voordeel van Niels te verlopen met 58 tegen 144 en daarna 42 tegen 101. Het spel leek gespeeld, tot Niels zich niet laat zakken bij de voorlaatste vraag en het 5 tegen 46 staat. "Dat was niet slim", beseft hij.

Dorianne kan drie antwoorden op vijf seconden geven en speelt Niels naar huis. Die is duidelijk teleurgesteld. "Ik laat het geweldig liggen. Onnozel, echt. Ik heb het aan mezelf te danken. Als ik mij gewoon laat zakken... Vijgen na Pasen natuurlijk."

"Het is Dorianne voor alle duidelijkheid absoluut gegund. Ik heb mij geamuseerd. Ik had er liever nog iets langer ingezeten. Miguel Wiels (die speelde wel drie keer mee, red.) gaat mij nu uitlachen in plaats van omgekeerd", aldus Niels.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.