Niels Destadsbader doet verrassende ontboezeming over Bart Peeters
COS
Niels Destadsbader doet verrassende ontboezeming over Bart Peeters
Foto: Instagram @niels_destadsbader

Niels Destadsbader zit al meer dan vijftien jaar in de media. Hij maakte doorheen de jaren heel wat bekende vrienden, waaronder Bart Peeters.

In de podcast 'Sandermans Zaken' hebben Niels Destadsbader en Sander Gillis het over Bart Peeters. Toen Niels jonger was, was Bart een van zijn grote helden. En nu? "Dat is een van mijn betere vrienden van de collega's", vertelt Niels.

"Bart is iemand - als ik met iets zit - die ik altijd kan bellen, die ook alles volgt van mij, die af en toe tips geeft, die mij stuurt. Da's echt, ik heb daar superveel aan, aan die vent. Da's echt een vriend."

Maar hoe is die vriendschap ontstaan? "Hij heeft mij ooit gebeld voor 'De generatieshow', dat was een programma op de VRT, om als kapitein van mijn generatie mee te doen. Die stond op mijn voicemail."

Alleen geloofde Niels niet dat het echt Bart was. "Dus ik belde niet terug. En een week later loop ik door de gang van de VRT en zie ik Bart enthousiast zwaaien. 'Heb jij mijn voicemail gehoord?'"

"Sorry, maar ik dacht dat het een vriend was die je nadeed", moest Niels toegeven. "Zo hebben we elkaar dus leren kennen. Dat programma gemaakt en contact blijven houden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.