Niels Destadsbader boeken voor een optreden? Zoveel moet je daarvoor betalen
COS
Niels Destadsbader boeken voor een optreden? Zoveel moet je daarvoor betalen
Foto: JOPIX

De zomerse temperaturen van vrijdag en zaterdag trekken de zomer alvast goed op gang. Voor het eerst sinds de corona-uitbraak kunnen zomerconcerten weer volop plaatsvinden.

De coronapandemie gooide de afgelopen twee zomers enigszins roet in het eten. Er konden wel optredens en festivals doorgaan, maar dat was vaak met een beperkt publiek en onder strenge voorwaarden.

Nu kunnen Vlaamse artiesten weer optreden voor hun fans en daar maken ze gretig gebruik van. Zo staat Camille Dhont deze zomer 45 keer solo op. Volgens HLN vraagt CAMILLEs management 7.500 euro om te komen optreden.

Dat is best weinig in vergelijking wat sommige van andere Vlaamse artiesten vragen. Zo zou het organisatoren van festivals tussen de 20 en 25.000 euro kosten om Natalia op het podium te krijgen. 

Clouseau en Niels Destadsbader blijken een 'vanaf'-prijs te hebben. "Bij Clouseau mogen organisatoren van grote festivals bieden vanaf 85.000 euro. Voor kleinere evenementen is dat 35.000 euro. Bij Niels Destadsbader is dat vanaf 45.000 euro", aldus HLN.

Meer nieuws

Meer nieuws

.