Niels Destadsbader afgeschrikt over kinderwens door Natalia: "Telkens kom ik iemand tegen die dit zegt"
COS
Niels Destadsbader afgeschrikt over kinderwens door Natalia: "Telkens kom ik iemand tegen die dit zegt"
Foto: VTM

Natalia viert dit jaar haar 20-jarig jubileum op het podium. Dat doet ze met een nieuw album en een reeks Lotto Arena-concerten.

Natalia doet met haar nieuwe single 'Mom's Day Off' een worp naar een tweede Zomerhit. "Het gaat over de riemen eens afgooien tijdens het moederschap, waar heel veel vrouwen moeite mee hebben", vertelde de zangers eerder over het nummer.

Je tijd opeisen als mama, het blijkt keimoeilijk. "Ik dacht nooit dat ik het er zo moeilijk mee zou hebben", vertelt Natalia aan Niels Destadsbader  "'Mom's Day Off', zo met de vriendinnen nog eens losgaan. Daar kijk ik echt naar uit. Mijn sociale leven is nul. Ik meen dat. Maar wacht tot ik op dat podium sta."

Wat ze het meeste mist? "Slaap. Slaap en gewoon rust. Je gaat naar beneden en je denkt: vandaag gaan we dat en dat doen. Dat gaat keitof zijn en dan heb je ineens een kleine die plots moet kotsen. Plannen maken gaat niet", vervolgt Natalia.

'Zomerhit'-presentator Niels schrikt ervan. "Dat is het grappige. Ik zit in de periode in mijn leven dat ik het leuk zou vinden om daar stilaan aan te denken", zegt Niels over zijn kinderwens. "Maar telkens ik in die fase zit, kom ik iemand tegen die dit zegt. En dan denk ik: nog efkes wachten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.