Nicole heeft het bijzonder moeilijk na de dood van haar moeder: “In zak en as”
PMN
Nicole heeft het bijzonder moeilijk na de dood van haar moeder: “In zak en as”
Foto: Photonews

Nicole moest afscheid nemen van haar moeder. Die werd net geen honderd jaar.

Haar auto is helemaal verwoest. Het toont aan dat de knal gigantisch geweest moet zijn. “Was die vrachtwagen aan de bestuurderskant op haar ingereden, ze was op slag doodgeweest”, reageert de plaatselijke politiechef in Dag Allemaal.

Het kruispunt waar het ongeval gebeurde staat er al langer gekend als een levensgevaarlijk kruispunt in Steenokkerzeel. Gelukkig verkeert de actrice niet in levensgevaar.

Al zijn zeker al haar zorgen nog niet van de baan. Zo is er nog altijd de vraag wie er in fout was? Dat is belangrijk voor de schadedekking van de verzekering.

“Het parket onderzoekt dit momenteel”, reageert de plaatselijke politiechef. “Ik ga me dan ook niet uitspreken over de schuldvraag.” ‘Of het ongeval te wijten is aan een onoplettendheid of een inschattingsfout van één van de twee bestuurders, wisten de gerechtelijke instanties bij het ter perse gaan nog niet. Wel staat vast dat er geen drank, drugs of overdreven snelheid in het spel zijn. En dat geen van beide partijen door het rood is gereden’, meldt het weekblad nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.