Nicole en Hugo moeten er niet van weten: “Hebben daar een afspraak over gemaakt”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Nicole en Hugo zijn onafscheidelijk. Ze zijn dan ook al een hele tijd gelukkig samen.

Nicole en Hugo geven bij ‘Swiss Sense’ wat meer uitleg over hun slaapgewoontes. “Ik denk dat we in al die jaren nog maar twee keer niet samen zijn gaan slapen omdat het echt niet anders kon”, zegt Hugo Sigal. 

“Onze slaapritmes lopen nog altijd mooi gelijk. Rond 23u gaan we naar bed en tussen half 8 en half 9 in de ochtend worden we ongeveer gelijk samen wakker. Dan doen we nog een babbeltje over van alles en nog wat en dan staat Nicole op om de koffie te zetten. Ze laat mij altijd nog eventjes snoozen.”

Nicole en Hugo gaan nooit met ruzie slapen. 50 jaar geleden kropen we wel eens met ruzie in bed, maar na enkele jaren hebben we de afspraak gemaakt om dat nooit meer te doen.” We leggen onze meningsverschillen altijd eerst bij. Praten is hét geheim van een goed huwelijk. Wij begrijpen en helpen mekaar altijd en zeggen ook nog regelmatig dat we mekaar graag zien.” 

“Dat is volgens ons wat veel mensen te weinig doen. Voor we onze ogen sluiten, geven we mekaar altijd nog een zoen en dan vallen we steevast hand in hand in slaap”, aldus Hugo.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!