Nathalie Meskens mag nieuw avontuur eindelijk aankondigen: "Benieuwd wat jullie ervan vinden!"
COS
Nathalie Meskens mag nieuw avontuur eindelijk aankondigen: "Benieuwd wat jullie ervan vinden!"
Foto: CNR Records

Nathalie Meskens kondigde donderdag vanuit een muziekstudio aan dat ze op vrijdagochtend groot nieuws had aan te kondigen. Dat nieuws mag ze nu eindelijk bekendmaken.

"Het is zover... Na 40 jaar kan ik eindelijk de start van mijn nieuw avontuur aankondigen... mijn eerste single 'You Knocked Down My Walls' is uit en overal te beluisteren... onder 'MSKNS'", schrijft Nathalie Meskens op Instagram. "Zo spannend en zo benieuwd wat jullie ervan vinden!"

"Ik schrijf al muziek van toen ik twaalf was en het podium was nooit veraf. Muziekteksten schrijven, voelt voor mij aan als een soort therapie. Ik schrijf emoties en gevoelens van me af. Sommigen doen dat in een dagboek, bij mij zijn dat songteksten."

"Nu is het tijd om dat 'pad' te delen met de wereld. Mijn eigen stijl, mijn eigen woorden, mijn eigen sound. Mijn hart en mijn ziel zitten in dit project en nu kan ik het éindelijk laten horen", aldus Nathalie.

"'You Knocked Down My Walls' gaat over het moment waarop ik de liefde van mijn leven en vader van mijn kinderen, Nadim, tegenkom", legt Nathalie uit. Het nummer is al te beluisteren via deze link:  https://lnk.to/YouKnockedDownMyWalls. Om 17 uur volgt de videoclip.

https://www.instagram.com/p/CeDJXaSMuFN/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/CeDT7eXF8Hi/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.