Natalia’s vriend Frederik herinnert zich het begin van hun relatie: “Nooit juiste moment of juiste plek”
COS
Natalia’s vriend Frederik herinnert zich het begin van hun relatie: “Nooit juiste moment of juiste plek”
Foto: Photonews

Natalia is al een tijdje samen met haar partner Frederik. Eind maart werden ze de trotse ouders van dochtertje Bobbi-Loua.

Vlaanderen leerde Natalia’s vriend Frederik kennen als ‘onbekende man die een lapdance kreeg’ tijdens een van haar optredens. Toen ze hem de volgende dag weer op het podium sleurde, gingen de alarmbellen rinkelen.

“We waren elkaar al eens tegen het lijf gelopen, maar dat was nooit het juiste moment of de juiste plaats”, vertelt Frederik over hun ontmoeting in 'De Zomer Van' op VTM. “Ze was altijd een leuke madam om in gezelschap te hebben, maar we zaten beiden in een relatie. En dan ben je er niet mee bezig.”

“Op een gegeven moment was ik vrijgezel en kwam ze binnengelopen op de openingsavond van een nieuwe club waar ik werkte.” Frederik liet vallen dat hij vrijgezel was, waarop Natalia voorstelde iets te gaan doen. “Ik zei: ‘Wil dat zeggen iets gaan eten?’ Toen schrok ze, want ze bedoelde iets gaan drinken. ‘Gaan eten is direct al zo serieus’, zei ze. Maar van het een kwam het ander.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.