Natalia's volgers hebben duidelijke waarschuwing voor zangeres over dochtertje Bobbi-Loua
COS
Natalia's volgers hebben duidelijke waarschuwing voor zangeres over dochtertje Bobbi-Loua
Foto: Instagram @nataliamusic

Het gezinnetje van Natalia en partner Frederik is compleet met Bobbi-Loua en Apollo. Een derde kindje komt er niet meer.

Natalia heeft haar handen meer dan vol. Ze is weer vaker aan het optreden. Thuis heeft ze een 2-jarige peuter en baby'tje van zeven maanden oud die haar aandacht al te graag opeisen. Natalia vindt het moederschap geweldig. Dat kunnen we wel zien op Instagram.

"My little mini-me", schrijft de zangeres bij foto's met haar dochter in matching outfits. Er is Natalia wel wat opgevallen: "Ik weet niet wat het is, maar tegenwoordig ziet ze een camera en de 'een-beetje-tegen-haar-zin-poseermodus' gaat aan. Ik weet het, mama is een plaagstok soms... Wat ga je eraan doen?"

"Schattig", lezen we onder de foto. "Hoe mooi zijn jullie nu, super!", reageert nog een volger. "Zo leuk met de matching outfits", vindt een andere. Ook over het 'terrible twos'-gedrag krijgt de zangeres veel reacties. "De leeftijd zeker...", klinkt het.

"Ja, da's de leeftijd... Moet je door", waarschuwt een volger. "Dat is de kleuterpuberteit." "Ken het helemaal, dochtertje van 2 jaar zegt altijd als ze de camera ziet 'nee, mama'", zegt een ervaringsdeskundige. "Dat betert wel. Binnenkort photobombed ze iedere foto die je wil nemen."

https://www.instagram.com/p/Cfv8LA4treQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.