Natalia wil er niet langer over zwijgen: "Mensen mogen horen dat ik het pokke moeilijk vind"
COS
Natalia wil er niet langer over zwijgen: "Mensen mogen horen dat ik het pokke moeilijk vind"
Foto: GoPlay

Natalia viert dit jaar twintig jaar op het podium. Dat doet ze met een reeks jubileumconcerten en een nieuwe plaat, zes jaar na de vorige.

Natalia bracht de afgelopen jaren geen nieuwe muziek uit, maar zat absoluut niet stil. Samen met haar verloofde Frederik Binst kreeg de zangeres twee kindjes. Dochter Bobbi-Loua werd drie in maart en zoontje Apollo wordt in december al twee.

Of ze anders op het podium staat sinds ze moeder is? "Nee, dat is van mij. Dat is ook iets wat ik heel hard naar Frederik toe uitspreek. Natuurlijk, als de wereld ontploft, blijft er maar een ding over en dat is liefde. Maar mijn job, hobby, de dingen die ik mag doen, daar moet iedereen afblijven", zegt Natalia aan Siska Schoeters bij 'Zomerhit'.

Moeder zijn is volgens Natalia een avontuur. "Ik heb het gevoel dat ik twee carrières heb nu. Ik wil daar niet over klagen, maar ik zeg dat altijd wel, omdat ik vind dat het gezegd mag worden en mensen mogen dat ook horen. Ik vind dat echt pokke moeilijk om de balans te vinden tussen die kindjes en mijn carrière. Dat zijn twee andere dingen."

"In mijn optredens en in mijn job ben ik in mijn mannelijke energie en moet ik 'doen'. Dat gaat niet anders. Ik kan niet zoals met mijn kindjes zacht zijn en in mijn vrouwelijke energie gaan zitten, want dan gebeurt er niks. Maar mijn kindjes hebben dat wel nodig. Dus dat is constant dat geschakel. Da's heel vermoeiend. En als je een optreden moet doen, moet je nog meer energie geven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.