Natalia weet niet wat ze aantreft na vakantie zonder kinderen: "Mama is apetrots!"
COS
Natalia weet niet wat ze aantreft na vakantie zonder kinderen: "Mama is apetrots!"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia ging recent een maand lang naar Barbados met haar gezinnetje. Nu was het tijd voor een vriendenuitje.

Natalia moest optreden in Spanje en besloot er meteen een vakantie aan te koppelen. Enkele vrienden en partner Frederik mochten mee naar de Costa Blanca, dochtertje Bobbi-Loua en zoontje Apollo bleven thuis in goede handen van dierbaren.

Intussen is Natalia terug in het land. Ze had wel een warmer welkom verwacht van haar twee oogappels. "Seg, zoon'eke, hoe leuk dat jij zo blij bent dat mama terug is. Mama is terug, hè. Hallo? Oh da's leuk dat jullie zo blij zijn. Hallo!", klinkt het zonder respons bij Natalia op Instagram Stories.

"Ze zijn ZOOOO blij dat mama terug thuis is! Ok dan... Maar Bumba en de tv zijn leuker pfffff", klinkt het bij een teleurgestelde Natalia. Apollo blijkt ook de windpokken te hebben opgelopen, maar daar merkt de zangeres haast niets van.

"Ik krijg toch al wat respons. En ik krijg ook een baby terug die ineens kan kruipen en krijst van het lachen!", merkt ze op bij Apollo. En Bobbi-Loua? Haar basisbehoeften - lees: naar het potje gaan - blijken "on point" te komen. "Sorry not sorry for sharing! Mama is apetrots!", aldus Natalia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.