Natalia voelde het helemaal mislopen: "Probeer daar nu hard over te waken"
COS
Natalia voelde het helemaal mislopen: "Probeer daar nu hard over te waken"
Foto: GoPlay

Natalia viert dit jaar een bijzonder jubileum. De zangeres staat al twintig jaar op het podium. Dat viert ze in november met haar fans in de Lotto Arena.

Natalia heeft met haar nieuwste album 'Hallelujah to the Beat' al een succesvolle theatertournee achter de rug. Deze zomer staan er een handvol zomershows gepland. Daarna trekt ze in het najaar naar de Lotto Arena.

Twintig jaar na haar tweede plek bij 'Idool 2003' is Natalia nog steeds een household name in Vlaanderen. Wat ze op die twintig jaar in de showbizz geleerd heeft? "Grenzen stellen", zegt ze in Het Nieuwsblad.

"De eerste drie, vier jaar kende ik geen limieten. Ik rende van de studio naar het podium, deed tussendoor nog wat televisie en begon dan weer van vooraf aan. Ik was onvermoeibaar, tot de vermoeidheid me plots inhaalde."

"In 2006 heb ik een achttal maanden rust genomen. Sindsdien probeer ik daar hart over te waken en mijn geest en lichaam te verzorgen. Het publiek heeft ook weinig aan een zangeres die oververmoeid op het podium staat. Ze verdienen een Natalia in bloedvorm."

Meer nieuws

Meer nieuws

.