Natalia verzet zich na ophef rond uitspraak in 'The Voice': "Moet mij niet verontschuldigen"
COS
Natalia verzet zich na ophef rond uitspraak in 'The Voice': "Moet mij niet verontschuldigen"
Foto: VTM

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van 'The Voice van Vlaanderen'. Tien talenten treden dan aan in de tweede liveshow.

Ook Louise Goedefroy zien we vrijdag terug. Zij nam vorig jaar al eens deel, maar moest door een kaakbreuk uit de wedstrijd stappen. Opnieuw in team Natalia zet ze nu alles op alles om het ver te schoppen. Coach Natalia reageerde vrijdag alvast enthousiast.

Eén uitspraak die de zangeres na Louises optreden deed, is bij veel mensen wel in het verkeerde keelgat geschoten. Ze zei namelijk aan Louise, die ADHD heeft, dat ze haar "pilletjes" niet hoeft te nemen om op te treden. Goedbedoeld, maar Natalia kreeg de wind van voren via sociale media.

Bij De Morgen reageert Natalia om de commotie die is ontstaan. Het advies kwam er volgens haar enkel na lange gesprekken met Louise en was bovendien enkel voor haar bedoeld. "Het gaat om een kort fragment dat uit zijn context gehaald wordt", vindt Natalia.

"Louise wil zelf ook niet als patiënt gezien worden. Ik neem er dus geen woord van terug en heb ook niet het gevoel dat ik er mijn verontschuldigingen voor moet aanbieden", besluit Natalia in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.