Natalia vertedert al haar volgers met bijzonder schattig filmpje van Bobbi-Loua: Ook Nathalie Meskens reageert
COS
Natalia vertedert al haar volgers met bijzonder schattig filmpje van Bobbi-Loua: Ook Nathalie Meskens reageert
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia en haar gezin vertoeven momenteel al een tijdje op Barbados. De zangeres heeft op de vakantiebestemming ook een eigen woning die ze sinds kort verhuurt. 

Natalia mag dan wel ver weg zijn, zo lijkt het niet. De afgelopen weken konden we de avonturen van Natalia en haar gezin gewoon volgen met de foto's en filmpjes die de zangeres deelde op haar sociale media. Zo deelde de zangeres zopas ook een fantastisch filmpje van haar dochter Bobbi-Loua.

We zien de kleine meid tijdens een speelnamiddagje wanneer kameraadje Mattias haar een knuffel wil geven. "Ok, mama wil niet dat ze zomaar iedereen knuffelt, hoor. Maar Mattias is goedgekeurd", schrijft Natalia. "Het begint al", voegt de zangeres eraan toe.

"Zalig dat kopje wanneer ze de klik maakt van 'ok dan'... te cute", vindt Nathalie Meskens. "Ik vreet d'r toch op", klinkt het bij Natalia's 'K2 zoekt K3'-collega Samantha Steenwijk. "Dat handje, zo schattig", merken een heleboel volgers op.

"Oh zo lief met haar handje, juist de mama", vindt iemand. "Omg en die oogjes toe en al", merkt nog een fan op. "Zo schoon om haar bezig te zien", reageert nog een volger. "Mooi dat ze zo empathisch wordt opgevoed."

https://www.instagram.com/tv/CeNAfbCgnIS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.