Natalia verrast met opvallende boodschap over Bart Kaëll
COS
Natalia verrast met opvallende boodschap over Bart Kaëll
Foto: GoPlay

'Zomerhit' staat weer voor de deur. Komende vrijdag weten we wie de genomineerden zijn. Op 19 augustus kent Margriet Hermans haar opvolger.

Het is voorlopig nog gissen naar welke artiesten met hun zomernummer een plek zullen krijgen in de 'Zomerhit'-lijst. Uiteindelijk zullen de tien populairste nummers op zaterdag 19 augustus strijden in de grote finale.

Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat Camille, Pommelien Thijs, Metejoor, Regi en Niels Destadsbader een nominatie in de wacht zullen slepen. Maar er is bijvoorbeeld ook Bart Kaëll, die recent het aanstekelijke 'Wat is jouw geheim' uitbracht.

"Weet je wat? Ik gun het Bart Kaëll wel", zegt Natalia aan Niels Destadsbader in '50 jaar Zomerhit'. "Allee, ik gun het iedereen. Maar ik denk dan, met de hypes van de nieuwkomers en zo, die gaan al. Niet dat Bart niet gaat. Integendeel."

"Maar toch heb ik zoiets van, die mens is al twintig, dertig jaar bezig. Dan denk ik: all right, geef die nog maar eens een patat", zegt de zangeres. "Allee, na mij dan", bedenkt ze zich. "Want 'Mom's Day Off' is natuurlijk ook heel populair."

Meer nieuws

Meer nieuws

.