Natalia trekt grote ogen door Will Tura: "Die uitspraak voelde als thuiskomen"
COS
Natalia trekt grote ogen door Will Tura: "Die uitspraak voelde als thuiskomen"
Foto: GoPlay

Natalia staat dit jaar twintig jaar op het podium. Dat viert de zangeres met een theatertour, Lotto Arena-concerten én een nieuwe plaat: 'Hallelujah to the Beat'.

Na haar tweede plek bij 'Idool 2003' leefde Natalia jarenlang aan het tempo van een sneltrein. Volgens de zangeres onderschatten mensen vaak wat er allemaal bij het leven van een artiest komt kijken.

"Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, heeft eens gezegd: 'Als artiest stopt je werk nooit en het zal ook nooit stoppen.' Die uitspraak voelde voor mij als thuiskomen, omdat ik ook naast het optreden steeds aan het werk ben", zegt Natalia in Primo.

Songs schrijven, sociale media, haar look... Natalia's brein blijft draaien. Daarnaast vindt ze het natuurlijk ook erg belangrijk om tijd te maken voor haar fans. "Want zij geven betekenis aan wat je doet", bedenkt ze zich.

"Helaas is timemanagement niet mijn sterkste kant. En ik moet af en toe aan de rem trekken, maar daar ben ik ook al niet goed in. Als perfectionist vergeet ik soms dat ik 42 ben. Geen 22 meer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.