Natalia trekt aan de alarmbel bij partner Frederik: "Dat is hier niet vol te houden"
COS
Natalia trekt aan de alarmbel bij partner Frederik: "Dat is hier niet vol te houden"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia is terug met een nieuwe plaat: 'Hallelujah to the beat'. Voor het eerst in zeven jaar brengt de zangeres nieuwe muziek uit.

De nieuwe muziek komt er met een beetje vertraging. Er was natuurlijk corona, maar Natalia kreeg de laatste jaren ook een gezin. In 2018 kreeg ze een relatie met Frederik. In 2020 en 2021 werden ze de trotse ouders van Bobbi-Loua en Apollo.

Twee kinderen kort na elkaar, dat was niet altijd een pretje als koppel. "Op een bepaald moment heb ik gezegd: 'Lief, dat is hier niet vol te houden, met de kinderen. Wat gaan we doen. Er schiet niks van 'ons' over'", vertelt Natalia in Nina.

"Het voordeel is dat Frederik al een relatie van zeventien jaar gehad heeft, waardoor hij op zo'n moment heel chill kan  antwoorden: 'Zè na kalm. Een relatie is gewoon een aaneenschakeling van zalige periode en shitperiodes, en die laatste moet je samen doorkomen.'"

Dat is voor Natalia niet makkelijk. "Want ik knap af op shitperiodes. Dat zit heel hard in mijn systeem. Als ik voel dat iets te lang vierkant draait, denk ik: hopla, tabula rasa." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.