Natalia tot tranen toe bewogen: "Dat is een heel zware slag geweest"
COS
Natalia tot tranen toe bewogen: "Dat is een heel zware slag geweest"
Foto: VTM

Op dinsdag 7 september wordt Natalia in de bloemetjes gezet bij VTM. Ze wordt in 'The Best Of' verrast met 5 unieke optredens van collega-artiesten.

Het zijn Barbara Dex en Johannes Genard, de Nederlandse Davina Michelle, Camille Dhont, Coco Jr. en Ronny Mosuse met zus Regine die vijf van Natalia's grootste nummers in een nieuw jasje komen steken.

Ook door vrienden en familie wordt de zangeres in de bloemetjes gezet met mooie woorden. Zussen Carrie en Patsy beroeren Natalia tot tranen toe. Zo hebben ze het onder meer over Natalia's "steun en toeverlaat", hun vader. "Als dat plots wegvalt... dat is een heel zware slag geweest."

"Het is alsof haar vechtmodus en haar streven nu een beetje gekanteld is naar het zachtere", zegt zus Carrie. "Ik ben heel fier op haar. Wij hebben gewoon een zus uit de duizend. En wij hebben gewoon het geluk dat ze de onze is."

Doorgaans gooien de zussen van Natalia niet met complimenten. "Ik vind dat wel goed. Voor mij hoeft dat niet", zegt Natalia. Toch is het fijn om te horen. "Dat verwarmt je hart"

'The Best Of Natalia', op dinsdag 7 september om 20u35 bij VTM.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.