Natalia raakt haar volgers: "Bedankt dat je dit wil delen, dat betekent veel voor ons"
COS
Natalia raakt haar volgers: "Bedankt dat je dit wil delen, dat betekent veel voor ons"
Foto: VTM

Natalia kleedde zichzelf en dochtertje Bobbi-Loua zondag in het blauw. Daarvoor had de zangeres een speciale reden.

Op zondag 14 november was het Wereld Diabetes Dag. November is bovendien 'Diabetes Awareness Month'. Om aandacht te vragen voor de aandoening verschijnt Natalia met Bobbi-Loua in het blauw op Instagram.

Ze vertelt over haar meter die haar hele leven met suikerziekte leefde en die Natalia als kind hielp met injecties. Natalia zag hoe ze vaak in het ziekenhuis belandde, maar bleef doorzetten. "Bewonderenswaardig, dapper, maar ook een way of life", schrijft Natalia op Instagram.

"Vandaag zijn er ook zoveel kids die struggelen om een balans te vinden in deze rare tijden om te leven met diabetes en eindigen nog veel mensen in het ziekenhuis omdat de symptomen niet snel genoeg herkend worden. Er is nog te weinig geweten maar het kan", aldus Natalia.

Natalia krijgt veel ontroerde reacties van volgers. "Zo fijn om te zien dat je er mee aandacht voor vraagt", reageert een volger. "Merci! Diabetes wordt zo onderschat! En mensen die ermee leven zijn echte superhelden", schrijft iemand. "Bedankt dat je dit wil delen, betekent veel voor ons."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CWQSsC8AcN2/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.