Natalia plots pijnlijk kritisch voor bekende quizmaster: "Jij beslist dat gewoon?"
COS
Natalia plots pijnlijk kritisch voor bekende quizmaster: "Jij beslist dat gewoon?"
Foto: GoPlay

Elke dag is er op Eén de quiz 'De dag van vandaag' met Bart Cannaerts en Fien Germijns. Deze week kwam Natalia mee quizzen.

Natalia was dinsdag samen met comedian Jade Mintjens en actrice Isabelle Van Hecke van de partij in 'De dag van vandaag'. Aan het einde van de quiz nam ze quizmaster Bart Cannaerts plots op de korrel.

In de finale stopte Bart de tijd op 36 seconden. "Hoe? Waarom heb jij dat stopgezet?", klinkt het opeens bij de zangeres. Bart schrikt. "Nee, serieus. Waarom heb jij dat stopgezet?", herhaalt Natalia. "Om even tot rust te komen", legt hij uit.

"Dus jij beslist gewoon dat jij in het midden van die negentig seconden - boem - stop zegt?", zegt Natalia verontwaardigd. "Hé, Natalia. Da's mijne show, jom", imiteert Bart een Kempisch accent. "Dat vind ik straf", reageert ze.

Maar de zangeres heeft nog een puntje van kritiek: "De vragen van heel de quiz waren heel gemakkelijk en ineens op het einde geef jij vragen waarvan je denkt: 'Ho, we zitten in een andere quiz.'" Uiteindelijk bleken de vragen toch té moeilijk, want Natalia en co konden het geldbedrag niet winnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.