Natalia overspoeld door reacties na eerlijke bekentenis: "Dank je om dit te delen!"
COS
Natalia overspoeld door reacties na eerlijke bekentenis: "Dank je om dit te delen!"
Foto: Play4

Natalia deelde deze week een heel eerlijk bericht op Instagram. Ze vertelde daarin dat het haar dikwijls te veel wordt sinds de komst van haar tweede kindje.

"Ik sla er tegenwoordig dikwijls naast", geeft Natalia toe. "Het is wat het is, en deze fase gaat ook wel voorbij, maar momenteel wil ik dikwijls in mijn cocon blijven zitten. Toch belangrijk dat dit ook even aan bod komt want, nee ik ben superwoman niet, ik ben gewoon een mama die de storm probeert te overleven."

Het bericht van Natalia lokt heel veel reacties uit. "Je bent een prachtige dame en mama, maar je bent ook maar een mens. Geeft het z'n tijd, alles komt goed", klinkt het bemoedigend. "Komt wel goed, meisje. Doe het kalm aan en luister naar je lichaam."

Inspiratie

Natalia krijgt daarnaast ook enorm veel bedankjes. "Wauw, blij dat dit ook eens gezegd wordt. Het moederschap is zo mooi, maar de kant waar het dan ietwat zwaarder wordt, wordt vaak op de een of ander manier weggestoken. Bedankt om dit te delen."

"Het is goed dat bekende vrouwen dit delen. Veel te vaak wordt alles zo vanzelfsprekend gevonden terwijl heel veel vrouwen aan het spartelen zijn… dus dankuwel!", laat nog iemand weten. "Zo mooi...zo oprecht....zo herkenbaar... dank je om dit te delen, dit gaat vele mama's deugd doen", weet een volger.

"Dank je, topvrouw, om dit in alle eerlijkheid te delen." En: "Fijn dat je tussen de glamour door zo eerlijk bent over het prille moederschap. Dat is nodig en het feit dat zoveel vrouwen naar je opkijken, maakt dat zij zich in jou kunnen herkennen. Je bent een inspiratie en een prachtvrouw!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CbdTG9YA7WS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.