Natalia over rechtszaak rond doodsbedreigingen: "Daarom zelf naar de rechtbank geweest"
COS
Natalia over rechtszaak rond doodsbedreigingen: "Daarom zelf naar de rechtbank geweest"
Foto: Photonews

Natalia krijgt over het algemeen vooral veel lieve berichten op sociale media. De rotte appels zijn schaars, maar als er doodsbedreigingen worden gespuid, dan moet er ingegrepen worden en dat deed Natalia ook.

"Het is een periode waarin mensen toch wat bitterder worden. Ik begrijp dat ook wel. In deze maatschappij wordt alles veel moeilijker om rond te krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat je iemand mag bedreigen met de dood", zei Natalia vrijdagochtend bij radiozender Joe.

"Dus ik dacht echt: dit is er gewoon over. Dat moet gewoon stoppen en ik weet wel dat het niet stopt als ik iemand ervoor aanklaag, maar ik vind wel dat er gewoon een punt gemaakt moet worden. Je kan dit niet zomaar doen bij je medemens. Dat is niet oké."

De zaak verscheen deze week voor de rechtbank. "Ik ben zelf ook naar de rechtbank geweest. Omdat ik de beklaagde effectief in de ogen wil zien", legt de zangeres uit. "Mensen zitten achter een computer en denken dat het allemaal maar kan." 

Natalia heeft beklaagde S.V. uiteindelijk niet in de ogen kunnen kijken. "Die is niet komen opdagen", zegt ze. In de rechtbank werd wel al beslist dat er een psychiatrisch onderzoek gestart wordt. Naar aanleiding daarvan zal dan al dan niet een straf uitgesproken worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.