Natalia neemt besluit over haar zoontje Apollo: "Dankbaar, maar tijd om verder te gaan"
COS
Natalia neemt besluit over haar zoontje Apollo: "Dankbaar, maar tijd om verder te gaan"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia heeft een belangrijk besluit genomen. De zangeres is zopas gestopt met borstvoeding te geven aan haar zoontje Apollo.

"Dit zijn mijn laatste borstvoedingsfoto's...", schrijft Natalia op Instagram. "Het zit erop, een volgende fase is aangebroken. Hierin heb ik me ook weer laten leiden door Apollo zelf. Gaandeweg had hij niet genoeg meer aan mama's melk. Mijn zoon gaat een reus worden, de schrokop!"

"Ik ben wel trots op mezelf om het bijna 7 maanden te hebben volgehouden", zegt de zangeres. "But it was a bumpy ride this time. Drie keer de productie gekelderd door de lange dagen tijdens het werk, maar toch terug op gang gekregen. Twee keer willen stoppen, maar toch maar doorgegaan en alles gegeven."

En Apollo bleek een professional. "Zijn 'latch' was meteen spot-on! Maar dus, tijd om verder te gaan. Dankbaarheid voel ik, en blij voor hoe alles gelopen is. Het is een absolute mentale uitdaging, die borstvoeding... aan alle ladies die het moeilijk hebben om 'los te laten', be strong, you can do it!", aldus Natalia.

https://www.instagram.com/p/Cfcmcb1tKH0/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.