Natalia met de handen in het haar door zoontje Apollo: Dit is er aan de hand
COS
Natalia met de handen in het haar door zoontje Apollo: Dit is er aan de hand
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia heeft sinds kort een nieuw album. De drie grootste fans van het album wonen onder hetzelfde dak als de zangeres: verloofde Frederik en kindje Bobbi-Loua en Apollo.

Natalia en Frederik Binst werden in maart van 2020 voor het eerst ouders. In december van 2021 werd Bobbi-Loua grote zus van een broertje: Apollo. Een dochter en een zoon hebben vindt Natalia een heel groot verschil.

"Ik vind het soms moeilijk om mijn zoontje aan te voelen en te weten wat hij wil", geeft Natalia toe in Nina. "Terwijl ik altijd veel mannelijke vrienden heb gehad en ik zelf een mannelijke kant heb."

"Apollo is een superlief ventje, maar hij is ook erg bruut. Hij sleurt alles uit de kasten. Doet alles wat niet mag. Als ik bij Bobbi-Loua nog maar mijn stem verhief, hield ze al halt." Ook qua eten is er een verschil.

Bobbi-Loua at altijd vrij proper. "Maar Apollo? Die smeert zijn eten tot in zijn haar, en onderaan zijn stoel ligt er een stort. Elke dag. Twee à drie keer. Ik maak me al niet meer druk en kuis zijn rommel gewoon op."

Meer nieuws

Meer nieuws

.