Natalia maakt zich opvallende bedenking over relatie met Frederik: "Liefde alleen is niet genoeg"
COS

Natalia mocht in december haar tweede kindje verwelkomen, een zoontje dat de naam Apollo kreeg. In 2020 kreeg Natalia met partner Frederik Binst al een dochtertje: Bobbi-Loua.

Natalia en Frederik kenden elkaar al een tijdje voor ze een koppel werden. In december van 2018 stelde de zangeres haar vriend voor tijdens een concert. Op Instagram Stories maakt Natalia zich nu aan de hand van enkele quotes bedenkingen bij haar relatie.

"Wanneer je echt van iemand houdt, ontwikkel je een soort zesde zintuig voor hen. Je voelt alles wat ze doen, wanneer ze in nood zijn, wanneer ze gelukkig zijn, wanneer ze liegen. Het is het gekste ooit. Maar het is een echt ding", klinkt de quote. "En een lastig ding ook", voegt Natalia er nog grappend aan toe.

Natalia stipt ook het huwelijk aan. Zover kwam het nog niet bij de zangeres en Frederik, maar daar kan misschien snel verandering in komen.  "Voor je trouwt: bespreek rekeningen, opvoedingsstijlen, krediet, schulden, religie, hoe om te gaan met familie", begint de quote met een hele opsomming.

Ook verwachtingen, een bucketlist, carrières en politieke overtuigingen worden in de opsomming vernoemd. "En wat er nog meer in je opkomt. Liefde alleen is niet genoeg", klinkt het. "Da's nog eens een boodschap van algemeen nut, se", bedenkt Natalia zich.

Meer nieuws

Meer nieuws

.