Video Natalia maakt het haar vriend Frederik niet makkelijk: “En stilhouden, hè!”
COS

In ‘Beat VTM’ kwamen acht onbekende Vlamingen oog in oog te staan met acht bekende Vlamingen. Onder anderen Koen Wauters, Olga Leyers en Natalia namen deel aan het programma.

Dat de leden van de Britse koninklijke familie heel wat spraakmakende woningen ter beschikking hebben is algemeen geweten. Dat Buckingham Palace dé hoofdbasis van de Queen is, weet ook iedereen. Maar wat er allemaal schuilgaat achter de muren van het paleis is voor velen een geheim.

Daar brengt de Britse docureeks ‘Secrets of the Royal Palaces’ nu verandering in. De reeks toont ons dat het paleis maar liefst 775 kamers telt, waarvan 19 ontvangstzalen, 52 koninklijke slaapkamers en gastenkamers, 188 personeelskamers, 92 kantoren en 78 badkamers.

En dan is er ook nog de ‘geheime deur’ van Queen Elizabeth. Die werd verwerkt in één van de meest extravagante kamers in het paleis. De ruimte wordt door Elizabeth gebruikt om er haar officiële gasten te verwelkomen en te vermaken. Links van de haard werd in deze kamer een kast gebouwd die een ‘geheime’ doorgang naar de privévertrekken van de Queen verbergt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.