Natalia maakt geweldig nieuws bekend: "Wauw, zalig”
PMN
Natalia maakt geweldig nieuws bekend: "Wauw, zalig”
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia zien we straks opnieuw als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Met haar ervaring weet ze als geen ander het kaf van het koren te scheiden. De zangeres heeft geweldig nieuws te melden.

Natalia keert binnenkort terug op het scherm als coach in 'The Voice van Vlaanderen'. Met haar jarenlange ervaring in de muziekindustrie weet ze als geen ander het talent te onderscheiden van de minder getalenteerde kandidaten.

Maar naast haar rol als coach heeft de zangeres ook ander geweldig nieuws te delen. Ze heeft namelijk een nieuw nummer uitgebracht met de veelbelovende titel 'Rock You Like Nobody'.

De fans en volgers van Natalia hebben het nummer al kunnen beluisteren en hun reacties zijn overwegend positief. Op haar Instagram-pagina stromen de lovende woorden binnen. "Wat een geweldig nummer", lezen we in een van de reacties. "Ik was meteen verkocht", voegt een andere fan toe.

Het nummer 'Rock You Like Nobody' is een prachtige toevoeging aan Natalia's indrukwekkende repertoire. Met haar krachtige stem en energieke uitstraling weet ze haar fans keer op keer te betoveren. Het nummer straalt dan ook dezelfde ambitie en passie uit die Natalia in al haar werk legt.

In 'The Voice van Vlaanderen' zal Natalia haar expertise en kennis delen met de talentvolle deelnemers. Als ervaren artiest weet ze als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn in de muziekindustrie en ze is vastbesloten om haar kandidaten te helpen hun dromen waar te maken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natalia Druyts (@nataliamusic)

Meer nieuws

Meer nieuws

.