Natalia lokt verontwaardiging uit bij volgers: "Dat is het noodlot tarten"
COS
Natalia lokt verontwaardiging uit bij volgers: "Dat is het noodlot tarten"
Foto: Play4

Natalia heeft een drukke opnameperiode voor 'K2 Zoekt K3' achter de rug. Ze geniet momenteel van een vakantie met het gezin.

Op vakantie ontdekt Natalia dat haar dochtertje een even grote waterrat is als de zangeres zelf. Tijdens het peddelsurfen lijkt Bobbi-Loua zich helemaal op haar gemak te voelen.

"Het is beklonken... Ze is een meisje van de zee", schrijft Natalia dan ook op Instagram. "Wat een plezier is het om jou in ons leven te hebben. Voor het eerst met je broertje of zusje in het water. Ik koester deze momenten voor altijd."

Natalia's volgers smelten bij het zien van het filmpje. Toch zijn er enkele volgers die Natalia op de vingers tikken voor het gevaar. Bobbi-Loua draagt immers geen zwemvestje.

"Supermooi. Maar zou niet gerust zijn zonder zwemvestje", klinkt het in de reacties. "Toch een zwemvestje aandoen. Je weet maar nooit." En: "Och Natalia, wees toch maar voorzichtig."

"Dat is het noodlot tarten zo zonder zwemvestje, ook al ben je zelf een goede zwemster", klinkt het scherp. "Sorry, maar dit vind ik toch wel wat gevaarlijk."

https://www.instagram.com/p/CQn6LwrgBTX/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.