Natalia lokt veel reacties uit met bijzondere foto's van Bobbi-Loua: "Daar is geen ontkomen aan"
COS
Natalia lokt veel reacties uit met bijzondere foto's van Bobbi-Loua: "Daar is geen ontkomen aan"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia trok zopas met haar dochter Bobbi-Loua richting Düsseldorf. Ze woonden er een optreden van Anastacia, ofwel 'Lala', bij.

Anastacia is een van de beste vriendinnen van Natalia sinds de concertreeks 'Natalia meets Anastacia'. Het verbaast dan ook niet dat Natalia aan Anastacia vroeg om de meter van Bobbi-Loua te worden. 

Zo'n maand na de jaarwisseling heeft Bobbi-Loua haar nieuwjaarsbrief aan 'Lala' kunnen voorlezen. Dat leverde achteraf geweldige foto's op die Natalia graag deelde met haar volgers.

"Zo schattig! Love these superstars", lezen we. "Twee supersterren en de 3de staat al in de stijgers. Daar is geen ontkomen aan", merkt iemand op. "Van deze foto's kan je alleen maar vrolijk worden"

"Oooooh! Maar zo lief, hoe snel gaat dit zeg? Zo groot dat Bobbi-Loua al is! Hopelijk heel veel genoten samen! Mooie momenten om te koesteren." En: "Hoe zalig! Dat is instant happiness als je die gezichtjes ziet."

"Doet me nog meer vermoeden dat Anastacia in het pak van Raaf zit", reageert iemand. "Hoe schattig! En zit daar toevallig de Raaf van 'The Masked Singer'?", vraagt nog iemand zich af.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CoVgJqdt7EW/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.