Natalia kan niet geloven wat Niels Destadsbader haar vertelt: "Is dat echt? Hè?"
COS
Natalia kan niet geloven wat Niels Destadsbader haar vertelt: "Is dat echt? Hè?"
Foto: VTM

Deze zomer is het weer tijd voor 'Zomerhit'. De wedstrijd viert dit jaar z'n 50ste verjaardag. Dit jaar zullen weer veel artiesten de trofee proberen bemachtigen.

Wie het nog weleens ziet zitten om 'Zomerhit' te winnen, is Natalia. Zij bracht recent haar zomersingle 'Mom's Day Off' uit. In 2007 won Natalia haar eerste en (voorlopig) enige 'Zomerhit'-trofee met haar hit 'Gone To Stay'.

Speciaal voor Natalia en 'Zomerhit' stak presentator Niels Destadsbader 'Gone To Stay' in een nieuw jasje. Niels won de award zelf al vier keer en lijkt met 'Liefs voor later' met Kenny B opnieuw een worp naar de titel te doen.

In een gesprek met Natalia vroeg Niels aan de zangeres om een gokje te doen over hoeveel keer ze 'Gone To Stay' al heeft gezongen in haar leven. Natalia denkt een keer of honderd. "Ik speel hem niet altijd", legt Natalia uit. "'Gone To Stay' is geen 'Fight'."

"Hij is er al een paar jaar uit geweest", geeft de zangeres toe. "Echt waar? Kill your darlings", merkt Niels op. "Het werd te veel. Het waren te veel hits, waardoor je moest elimineren", lacht Natalia ietwat ongemakkelijk.

"Dat is wel gek dat je een Zomerhit scoort, de enige tot hiertoe. En dat dat dan toch niet je grootste hit is. Ik denk dat jij de enige bent die dat voorheeft", merkt Niels op. "Is dat echt? Hè? Echt?", zegt Natalia vol ongeloof. "Dat kan toch niet anders", aldus Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.