Natalia is iets opgevallen bij haar dochtertje Bobbi-Loua
COS
Natalia is iets opgevallen bij haar dochtertje Bobbi-Loua
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia heeft twee kindjes met haar partner Frederik Binst. Apollo wordt binnen twee maanden één jaar oud, Bobbi-Loua viert in maart haar derde verjaardag.

Natalia laat haar fans graag mee genieten met alle leuke momenten die ze met haar kindjes beleeft. Beelden die Natalia de afgelopen 2,5 jaar deelde, maken voor haar fans duidelijk dat Bobbi-Loua - net als haar mama - niet bang is van aandacht.

"Ze heeft wel graag aandacht en ze steelt wel graag de show. Da's wel zo'n boss lady", vertelt Natalia bij Studio Brussel. "Ik vind het wel heel grappig om te zien. Wij lachen ons te pletter met wat die allemaal zegt en doet, maar die begrijpt ook wel: 'Mama staat op het podium en ik moet hier blijven.' Die blijft dan echt rustig."

"Een aantal weken geleden stond ze aan de zijkant van het podium. Ik was dan ook echt afgeleid. Ik dacht: ik moet ze gewoon even meenemen op het podium, dan ben ik ervan af en moet ik er niet meer aan denken. En die ging gewoon direct mee. Die vond dat de max", aldus Natalia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.