Natalia heeft pijnlijke boodschap voor Frederik na verloving: "Hypocriet"
COS
Natalia heeft pijnlijke boodschap voor Frederik na verloving: "Hypocriet"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia had deze week een fantastisch nieuwtje te delen. Twee weken geleden verloofde de zangeres zich met haar partner Frederik Binst.

Twee weken geleden gingen Natalia en Frederik een grote uitdaging aan; ze namen deel aan de 'Half Marathon De Sables' in Jordanië. In zijn rugzak had Frederik in het grootste geheim iets heel waardevols mee: een verlovingsring.

In Jordanië ging Frederik op één knie voor de mama van zijn twee kindjes, Bobbi-Loua en Apollo. Die zei natuurlijk volmondig 'ja'. In 'De Tafel van Vier' vertelde Natalia woensdag over het onvergetelijke moment.

"Ik was echt efkes in shock", geeft ze toe. "Ik had altijd iets van: dat trouwen, ik vind dat soms wat hypocriet. Iedereen zegt 'eeuwige trouw', maar dan denk ik: je moet geen beloftes maken die je misschien niet kan nakomen.

"Ik vind zo'n papier, dat wil niks zeggen", bedenkt ze zich. Toch is het een mooie bekroning, merkt Gert Verhulst op. Dat vindt Natalia ook. "Absoluut. Ik vond het echt supertof en ik heb wel efkes traantjes gehad."

Meer nieuws

Meer nieuws

.