Natalia heeft felle waarschuwing voor verloofde: "Frederik weet dat hij dan zou vliegen"
COS
Natalia heeft felle waarschuwing voor verloofde: "Frederik weet dat hij dan zou vliegen"
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia heeft zopas weer een kindje op de wereld gezet: haar nieuwste album 'Hallelujah to the beat'. Fans hebben zeven jaar geduldig gewacht op nieuwe muziek.

Natalia leefde sinds haar deelname aan 'Idool' voor de muziek. Muziek werd de afgelopen jaren echter even naar de achtergrond geschoven. Samen met haar verloofde Frederik stichtte de zangeres namelijk een gezin. Met Bobbi-Loua en Apollo hebben ze twee kindjes.

Voor de kinderen moest alles wijken voor muziek. "Maar nu? Begrijp me niet verkeerd. Het is keitof en ik ben er superblij mee, maar als je die twee klein mannen ziet rondlopen... daarbij verdwijnt al de rest in het niets", zegt Natalia aan Het Nieuwsblad.

"Tegelijk is het ook zo dat ik niets in de weg van mijn muziek laat komen. Als Frederik zou durven opperen dat ik misschien wat minder zou moeten optreden, zou ik steigeren. Hij zou het ook niet doen, want hij weet dat hij dan zou vliegen", lacht ze.

Maar ze meent het wel. "Ik heb te hard gewerkt voor mijn carrière, bloed, zweet en tranen gegeven, doorgezet tijdens moeilijke periodes... Daar komt niets tussen, ook niet mijn gezin", aldus een vastberaden Natalia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.