Natalia geschokt door het overlijden van haar ex-vriend: "Onwezenlijk om je weg te denken"

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram

Gisteren kwam er het nieuws dat Koen Bayens overlijden is. Hij werd 50 jaar. Koen had eerder al gepland om een einde te maken aan zijn leven. Hij deed dat net op de dag dat hij vijftig werd.

Koen is ook een ex-vriend van Natalia. Die reageert erg aangeslagen op zijn overlijden. "Wat een shock..."Een mokerslag. En dan ook weer niet..."

"Koen, voor altijd weg? Ook al zagen we elkaar niet meer, het lijkt onwezenlijk en het is onmogelijk om jou weg te denken. Oprecht voor altijd een zeer aanwezig plaatsje in mijn hart... En altijd gehad. Jouw afscheid gaat niet onopgemerkt voorbij, Koen. Je leek zo sterk en je was mijn held. Een lieve goedhartige man vol energie en liefde."

"Wat hebben we toch veel gelachen, gehuild, ruzie gemaakt, het terug goed gemaakt,... tot het keerde voor ons... de zwaarte...ik trek me op aan het feit dat we toch een aantal heel gelukkige jaren gehad hebben... 5 jaar van ons leven samen, ik koester ze, ook al kon ik je niet blijvend gelukkig maken en vice versa. Jaren gevochten, maar nu is het voorbij...het moest zo zijn, zeker.😢😞💔 Zachtjes nu...rust, Netel. Liefs van mij...x Mijn innige deelneming gaat uit naar zijn lieve familie."

Tags Natalia