Natalia en Frederik hebben opvallend besluit genomen over Bobbi-Loua en Apollo
COS
Natalia en Frederik hebben opvallend besluit genomen over Bobbi-Loua en Apollo
Foto: Instagram @nataliamusic

Natalia is mama van twee kindjes. Apollo wordt binnenkort één jaar. Bobbi-Loua (2,5) zal binnenkort naar de eerste kleuterklas gaan.

Natalia ging tot haar elfde naar een dorpsschooltje, daarna werd ze door haar ouders naar het internaat gestuurd - alle kinderen van het gezin waren gelijk voor de wet. "De eerste vier jaar zat ik op de Dames, dat was verschrikkelijk", vertelde de zangeres deze week op Studio Brussel.

"Ik kwam uit een klein dorpsschooltje en ik ging ineens tijdens de week van huis. Op mijn elf jaar, dus in het zesde leerjaar, hebben ze mij naar daar gestuurd. Om wat te acclimatiseren, zei onze pa", herinnert Natalia zich.

Natalia heeft zelf natuurlijk twee kindjes. Zullen die ook op internaat moeten? "Grappig, want Frederik stelde gisteren die vraag: 'Ja, hoe gaan we dat aanpakken?'", vertelt Natalia.

"Ik zeg: 'Frederik, tot het eerste middelbaar hoeft daar niet over gesproken te worden.' Tuurlijk gaan we die niet op internaat steken, dat is nog veel te klein", vindt de zangeres. "Ik denk dat ik dat misschien wel zou vragen aan hen. 'Willen jullie dat?' Ik denk dat ik de keuze bij hen zou laten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.