Natalia doet straffe vaststelling bij haar dochertje Bobbi-Loua: "Dat is nu al het geval bij die kleine"
PMN
Natalia doet straffe vaststelling bij haar dochertje Bobbi-Loua: "Dat is nu al het geval bij die kleine"
Foto: GoPlay

Natalia moet je de knepen van het vak natuurlijk niet meer leren. Ze staat intussen al 20 jaar op het podium. Dat viert ze met verschillende jubileumconcerten in de Lotto Arena.

Natalia heeft het met optredens deze zomer bewust rustig gehouden. Er staan maar een tiental optredens in haar agenda. Ze wil zich goed kunnen voorbereiden op haar concerten in de Lotto Arena. Bovendien heeft ze deze zomer ook nog tv-opnames.

"Die combinatie zal het wel pittig maken, denk ik", vertelt de zangeres in TV-Familie. "Maar ik heb pas vijf dagen vakantie gehad. De batterijen zijn opgeladen. Geloof me: ik ben er helemaal klaar voor."

We geloven Natalia. Ze is trouwens niet alleen want ook haar dochtertje Bobbi-Loua is er klaar voor. Ze zegt nu al telkens dat ze ook wil gaan zingen wanneer haar mama moet gaan optreden.

Dat zegt natuurlijk genoeg. "Ja, die kleine is een showbeest", twijfelt Natalia er niet aan. "Het zit er nu al in. Ja, het zou wel tof zijn om mijn dochter ooit op het podium bezig te zien, samen met mij."

Meer nieuws

Meer nieuws

.